Australian Open: Daniil Medvedev - Felix Auger-Aliassime, scor final în sferturile de finală
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Daniil Medvedev   Foto: Facebook
Daniil Medvedev Foto: Facebook
Daniil Medvedev, locul 2 ATP, s-a calificat în semifinalele Australian Open, după ce l-a învins cu scorul de 6-7 (4), 3-6, 7-6 (2), 7-5, 6-4, pe canadianul Felix Auger-Aliassime, locul 9 ATP.

Daniil Medvedev,  finalistul ediţiei precedente, s-a impus după un meci care a durat patru ore şi 42 de minute. Rusul este a doua oară în semifinale la Melbourne Park, a cincea oară la un grand slam.

Medvedev va evolua în penultimul act cu grecul Stefanos Tsistispas, locul 4 ATP şi cap de serie numărul 4. În cealaltă semifinală se vor întâlni spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP şi cap de serie numărul 6, şi italianul Matteo Berrettini, locul 7 ATP şi cap de serie numărul 7.

Stefanos Tsitsipas (Grecia), locul 4 ATP, s-a calificat în semifinale după ce a trecut de Jannik Sinner (Italia), locul 10 ATP. Tsitsipas s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, 6-2, după două ore şi şase minute. 

Daniil Medvedev, criză de nervi în setul 4

În setul 4, la 2-1 pentru Aliassime, Medvedev s-a enervat. Acesta a fost nemulțumit că un operator a schimbat imaginea de pe ecranul din arenă când Auger-Aliassime servea și astfel l-a derutat.

„Acel operator este foarte prost. A pus un prim plan cu fața cu Felix înainte să returnez. Cât de prost poate să fie? Idiotul! Trebuie să nu minte ca să faci asta. Incredibil!” , a spus Daniil, nervos, către arbitrul de scaun.

Vezi și: Nadal, în semifinale la Australian Open după o victorie în cinci seturi în faţa lui Shapovalov - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel