Australian Open. Andy Murray, eliminat din primul tur
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv
Jucătorul britanic de tenis Andy Murray, care dispută ultimul său Open al Australiei după ce şi-a anunţat, vinerea trecută, finalul iminent al carierei, din cauza unei probleme la şoldul drept, a fost eliminat din primul tur al competiţiei de Mare Şlem.

Andy Murray a fost eliminat din primul tur al competiţiei de Mare Şlem, în cinci seturi, 6-4, 6-4, 6-7 (5/7), 6-7 (4/7), 6-2, de spaniolul Roberto Bautista Agut (23 ATP), luni la Melbourne. Ibericul a condus cu 2-0 la seturi, dar Murray a reuşit o revenire spectaculoasă şi a trimis meciul în decisiv, după două seturi adjudecate în tiebreak.

În setul al cincilea, britanicul a cedat şi Bautista s-a impus cu 6-2. Acesta ar putea fi ultimul meci din cariera fostului lider al ierarhiei mondiale, ajuns pe locul 200.

Scoţianul în vârstă de 31 de ani, a anunţat recent în cadrul unei conferinţe de presă că îşi va încheia cariera în anul în curs din cauza unor dureri persistente la un şold, dar a afirmat că speră să poate ajunge până la turneul de la Wimbledon. 'Este locul unde mi-aş dori să-mi închei cariera, dar nu sunt sigur că voi fi capabil', a declarat el în cursul conferinţei de presă de săptămâna trecută.  

VEZI ȘI: 

Halep, la Australian Open. Tragerea la sorți, programul și cine transmite meciurile

Simona Halep, decizie de neînțeles pentru site-ul Roland Garros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel