Aurel Radu, demisie de la șefia Metrorex. Compania, condusă interimar de Catalin Homor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Aurel Radu, directorul general al Metrorex din 2012, a demisionat în urma discuțiilor cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus. Conducerea companiei a fost preluată, temporar, de directorul de Investiţii şi Achiziţii Publice al administratorului reţelei de metrou, Cătălin Homor.

"Astăzi, 24.03.2015, membrii Adunării Generale a Acționarilor din cadrul Societății Comerciale de Transport cu Metroul București "Metrorex" – S.A, au luat act de renunțarea la contractul de mandat pentru funcția de director general a domnului Aurel Radu. Demisia acestuia este urmarea discuțiilor recente avute cu Ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Adunarea Generală a Acționarilor a aprobat preluarea atribuțiilor de director general pe o perioadă interimară de către domnul Cătălin Homor, director Investiții și Achiziții Publice în cadrul Metrorex", precizeză un comunicat al Ministerului Transporturilor, publicat pe site-ul instituției.

Tragedie aviatică: Un avion cu 142 de pasageri la bord s-a prăbuşit în sudul Franţei. Radu Tudor: Prăbușirea, inexplicabil în momentul de față

Ministerul nu a comunicat și motivele demisiei, însă presa a relatat recent că Metrorex, care vrea să majoreze tarifele la sfârşitul lunii martie și care a pregătit pentru anul 2015 cheltuieli mai mari cu bonusurile angajaților și contractul de mandat al directorilor,  a intrat in vizorul DNA privind anumite contracte de achiziții.

Emil Hurezeanu: Rapsodul napocan Ioan Rus, vorbitorul cel mai paradoxal la bilanțul MAI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel