Data publicării:

AUR, ”un partid fără trecut și fără viitor”. Eugen Tomac: România este expusă unor amenințări

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Politica
WhatsApp
În opinia lui Eugen Tomac (PMP), AUR „este un partid fără trecut și fără viitor”.

„Vreau să fiu cât se poate de clar! PMP nu se poate asocia niciodată cu un partid care a adus cele mai multe voci pro-ruse în Parlamentul României”, a spus, referindu-se la AUR, Eugen Tomac. „Numai dacă vă uitați la declarația unei senatoare (n.r. Diana Șoșoacă) care a intrat în Parlament pe listele AUR și le reproșa tuturor că este nemulțumită de faptul că nu este invitat Putin în Parlamentul României... Deci, AUR nu este un partid cu care să stai la masă”, a subliniat Eugen Tomac.

„Acest partid este expresia unei stări de nemulțumire. Nu putem nega o realitate politică, însă este un partid fără trecut și fără viitor”, a continuat președintele PMP.

„Aceste formațiuni populiste apar peste tot în Europa. În România, am mai avut asemenea experiențe. Partide care pun sub semnul întrebării totul, partide care neagă totul, partide cu lideri lipsiți de credibilitate, pentru că ei se pliază, zi de zi, doar pe o stare de nemulțumire. Nu sunt capabili să vină cu soluții, nu sunt capabili să privească cu realism ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Această abordare pe mine mă revoltă, pentru că ei sunt oameni care știu că fac rău României!”, în opinia lui Eugen Tomac.

„România este, în continuare, expusă unor amenințări, este extrem de fragilă. Observăm cu câtă reținere decidenții politici iau decizii, deși au majorități solide. În această perioadă, nu avem voie să greșim, avem obligația de a merge înainte. Singura soluție pentru noi este să ne păstrăm statutul de stat membru NATO”, a precizat Eugen Tomac în cadrul unui interviu acordat DCNews.

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, la DC News

Youtube video image

 

Eugen Tomac a transmis un mesaj clar legat de viitorul PMP. „Noi încercăm să ne luăm revanșa prin elanul pe care îl avem, pentru că PMP este un partid extrem de disciplinat, un partid care s-a sudat prin seriozitate. Noi nu am avut, până recent, conflicte interne, am funcționat uniți. Regăsesc optimism în sânul partidului nostru. Încercăm să găsim soluțiile cele mai bune pentru a merge mai departe”, a zis Eugen Tomac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel