AUR, scandal și ”blestem”. Fenechiu, îmbrâncit: Au forțat ușa, au ocupat sala
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
A fost scandal la Comisia de Sănătate din Parlament, acolo unde s-a discutat despre introducerea obligativității certificatului verde la locul de muncă. Parlamentarii AUR au întrerupt desfășurarea ședinței. Daniel Fenechiu, senator PNL, a explicat ce s-a întâmplat.

„Nimic nou sub soare”, a spus Daniel Fenechiu, după ce Cătălina Porumbel i-a zis „am văzut cum sunteți îmbrâncit, practic, de liderii AUR, cei care au forțat intrarea la Comisia Juridică”. 

„Noi eram într-o discuție pentru redactarea unor amendamente. I-am rugat frumos să ne mai lase zece minute să armonizăm propunerile, pentru că am primit multe propuneri și am dorit să le analizăm pe toate. Eram într-o ședință în interiorul Comisiei Juridice ca să facem niște propuneri, spunându-le că, în momentul în care începem dezbaterea în Comisia Juridică, îi invităm atât pe dânșii, cât și presa. (...) Au forțat ușa, au ocupat sala”, a explicat Daniel Fenechiu. 

„Ce aș putea comentez (n.r. după ce ar fi fost îmbrâncit)? Eram singur în fața unor cetățeni care nu respectau nici măcar regulile din Senatul României, nici măcar decența. În momentul în care li s-a spus să mai aștepte zece minute, ei au zis nu, vrem să asistăm la dialogul vostru intern. În punctul acela, ne-am retras și ne pregătim punctul de vedere, după care vom relua ședința. (...) Eu nu m-am speriat, dar în Comisie erau și doamne, oameni mai tineri, oameni care nu sunt familiarizați în Parlamentul României cu acest stil”, a mai zis Fenechiu. 

„Au înjurat-o ca la ușa cortului pe Nicoleta Pauliuc. Cei de la AUR! Au și blestemat-o, într-o manieră de mahala. Pe unii i-au îmbrâncit. Nu am putut să văd chiar totul”, a mai spus Fenechiu în intervenția telefonică de la Antena 3. 

2. -imagine fara descriere- (daniel_fenechiu_imbrancit_aur_25959500.jpg)

Parlamentarii AUR au intrat să se opună certificatului verde.

Liberalul Daniel Fenechiu i-a explicat lui George Simion că ședința nu poate fi transmisă în format video, pe Internet, din moment ce doar se discută anumite modificări.

Nicoleta Pauliuc l-a pus la punct pe George Simion, cel care se opune certificatului verde: Vă spune ceva cancerul?! Ce faceți e inacceptabil

Nicoleta Pauliuc i-a explicat lui George Simion că parlamentarii trebuie lăsați să-și desfășoare activitatea.  

„Dezbatem și votăm pentru că de-asta suntem în Parlament!”, a spus Nicoleta Pauliuc.

„”Domnule George Simion, vă vorbesc în numele celor care au nevoie și care trebuie să meargă la doctor pentru că au boli incurabile. Vă spune ceva cancerul?! Eu sunt supraviețuitor de cancer. Știu exact ce înseamnă cancerul. Ce faceți dumneavoastră acum este inacceptabil! Lăsați-i pe oameni să meargă la doctor!”, a zis Nicoleta Pauliuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel