AUR - partid extremist? Georgiana Teodorescu: Suntem extremiști că ne rugăm la Dumnezeu și nu ne e rușine să spunem public acest lucru? / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Georgiana Teodorescu   Foto: Crișan ANdreescu
Georgiana Teodorescu Foto: Crișan ANdreescu
Avocata Georgiana Teodorescu, candidat AUR la europarlamentare, a comentat acuzația de „extremism“ a partidului.

Avocata Georgiana Teodorescu, candidat AUR la europarlamentare, a fost invitată la DC News, unde a fost întrebată de analistul politic Bogdan Chirieac despre acuzația de „extremism“ care este adusă partidului.

„Îi rugăm pe toți cei care ne acuză de acest lucru să ne explice prin ce anume suntem extremiști și în ce constă acest așa-zis extremism al AUR. Noi, prin ceea ce facem, nu demonstrăm extremism. Suntem clar un partid ce respectă valorile europene, suntem mândri că România este un stat membru NATO și nu avem nicio dorință de a ne rupe de aceste valori și concepte strategice.

În ce constă extremismul? În faptul că suntem mândri că suntem români, în faptul că ne considerăm mai întâi români și apoi europeni, pentru că așa ne-am născut, că suntem creștini, că ne rugăm la Dumnezeu și nu ne e rușine să spunem public acest lucru?“, a spus Georgiana Teodorescu.

„Dar ce faceți cu cei care au alți dumnezei? Ce faceți cu evreii, cu musulmanii?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Suntem creștini. Nu am spus că suntem toți creștin-ortodocși sau musulmani. AUR promovează și respectă toate religiile lumii. Avem membri musulmani, evrei și care fac parte din foarte multe popoare și religii ale lumii și respectăm pe toată lumea.

Considerăm că într-adevăr este loc pentru toți oamenii pe planetă atâta vreme cât ne dorim să existe bună înțelegere și respect reciproc.

Orice religie are la bază acest principiu al iubirii universale și al toleranței universale“, a mai zis candidata AUR la europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel