AUR lansează platforma „Linia Verde pentru Consulate“, destinată românilor din dispora
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 18 sep 2023, 12:23
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Alianța pentru Unirea Românilor vine în sprijinul românilor din diaspora prin lansarea platformei „LINIA VERDE PENTRU CONSULATE”. Aceasta este menită să îi ajute pe românii din afara granițelor care întâmpină probleme la consulatele României de pe teritoriul țărilor în care locuiesc.

„Pentru AUR, diaspora are un rol aparte. Încă de la înființare AUR și-a asumat rolul de partid al diasporei. În decembrie 2019, imediat după lansarea oficială a partidului, prima filială constituită a fost cea din Marea Britanie, la Wolverhampton.

Românii din diaspora sunt o resursă umană extraordinară. Ei sunt fraţii noştri, pe care trebuie să-i aducem acasă și pe care trebuie să îi ajutăm cum putem. De forţa lor, de energia lor, de curajul şi de experienţa căpătată pe alte meleaguri avem mare nevoie pentru a cunoaşte o nouă înflorire a statului român.

Tocmai pentru a veni în sprijinul lor, pentru a le apăra mai bine interesele, iar vocea lor să fie auzită mai puternic, AUR a inițiat „Linia Verde pentru Consulate”.“, transmite AUR.

Sesizări prin WhatsApp

„Românii din afara granițelor vor putea transmite sesizările și cererile pe care le doresc soluționate prin intermediul numărului whatsapp +40 (754) 503 762  și pe site-ul partidului, la adresa partidulaur.ro/liniaverde. Cererile vor fi preluate de consilierii grupurilor parlamentare AUR din Senat și Camera Deputaților și vor fi transmise spre soluționare comisiilor de specialitate din Parlament prin intermediul deputaților și senatorilor AUR. Pe tot parcursul soluționării sesizărilor primite, solicitanții vor fi notificați despre stadiul în care se află cererea lor.

Încă de la preluarea mandatelor de parlamentari, una dintre preocupările deputaților și senatorilor AUR a fost aceea de a identifica soluții și măsuri pentru compatrioții noștri care trăiesc în afara țării. Datorită acestei activități, în ultimii ani din ce în ce mai mulți români din diaspora și-au pus speranțele în noi.

Românii constituie interesul nostru, oriunde s-ar afla, atât între frontierele țării, cât și dincolo de acestea. AUR îi va asculta mereu și le va fi întotdeauna aproape!“, mai transmite Partidul AUR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?