Augustin Lazăr, proces amânat. Când se va relua
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Augustin Lazăr
Augustin Lazăr
Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea procesului procurorului general Augustin Lazăr cu Ministerul Justiţiei. Când se va relua. 

Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea procesului procurorului general Augustin Lazăr cu Ministerul Justiţiei pentru data de 2 aprilie. Hotărârea a fost luată după ce avocatul procurorului general a depus o cerere de amânare, motivând că tot marţi are o altă cauză în care-l reprezintă pe Augustin Lazăr la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"În dosarul Lazăr vs. Ministerul Justiţiei, la termenul de judecată de azi, Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea apărătorului lui Lazăr şi a dispus amânarea judecării cauzei pentru data de 02.04.2019 ora 11,00", a informat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Pe 2 noiembrie 2018, procurorul general Augustin Lazăr a depus la Curtea de Apel Alba Iulia, oraş în care îşi are domiciliul, o acţiune în contencios-administrativ prin care cerea suspendarea procedurii de revocare a sa din funcţie, demarată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Augustin Lazăr a mai cerut suspendarea executării actelor care stau la baza emiterii propunerii respective, inclusiv a raportului privind activitatea sa managerială.

Vezi și: Lazăr, anunț candidatură. Toader, imagine pe Facebook: Nicio asemănare nu este întâmplătoare

Toader, primele declarații despre candidatura lui Lazăr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel