Data publicării:

Audiere Kovesi, poziţia partidelor. Val Vâlcu: Momentul final

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Politica
WhatsApp
Kovesi
Kovesi
Jurnalistul Val Vâlcu a comentat, la România TV, asupra a ceea ce se întâmplă, în momentul de faţă, în jurul subiectului privind audierea fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

Val Vâlcu apreciază că partidele s-au antepronunţat în ceea ce o priveşte pe Laura Codruţa Kovesi, fiind trase concluziile - că e sau nu e vinovată - înainte ca justiţia să se pronunţe, lucru complet greşit.

"Probabil că vor fi activate manifestări de stradă. Cât priveşte aprecierile cum că acesta ar fi momentul "zero", spun că acesta e momentul final. După acest moment în care partidele s-au poziţionat înainte de a vedea dacă există sau nu dovezi, ce spune justiţia şi au decis că o vor apăra pe Kovesi spunând că 'e nevinovată', ce justiţie se mai poate face? Justiţia o va face cel mai puternic, cel care rezistă. Unii spun că e nevinovată, ceilalţi că e vinovată, cu tabere în stradă, altercaţii şi mitinguri. 

Iar tranşarea acestui lucru se va face tot în exterior: fie la Bruxelles şi/sau peste ocean. Pentru că aici, după cum se vede, nu se poate administra justiţia. Despre ce justiţie vorbim? Preşedintele a ieşit şi a zis că 'să aibă grijă, să bage la cap'; Ludovic Orban a ieşit şi a zis că e o mârşăvie. De cealaltă parte, PSD-ul o proiectează ca răul absolut de zece ani", a declarat Val Vâlcu la România TV.

Vezi şi: Abuzul în serviciu ÎNCĂ necercetat al lui Kovesi - BOMBA zilei

Bianca Drăgușanu, ironizată de Ristei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel