Audiere Florian Coldea. Claudiu Manda: Au existat MANDATE pe siguranță națională pentru corupție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Claudiu Manda spune ca Florian Coldea a confirmat în cadrul comisiei de control a activității SRI că au existat mandate de interceptare pe siguranță națională pe tema corupției.  

Claudiu Manda spune că Florian Coldea a admis că ar fi existat mandate de interceptare pe siguranță națională care ar fi vizat și vulnerabilități de corupție. În ceea ce privește interceptarea jurnaliștilor sau a magistraților, Coldea a răspuns că nu își aduce aminte. 

"Am înțeles ce înseamnă mandatele de securitate națională care vizează nu infracțiuni, ci riscuri și amenințări, posibilitatea de a culege date și informații. Domnul Coldea a confirmat că printre acțiunile, persoanele vizate, erau dincolo de cele care sunt stabilite în lege: teroriști, spionaj, contraspionaj și celelalte elemente din lege.  Au existat mandate de securitate națională inclusiv pe vulnerabilități de corupție și de evaziune fiscală. Despre mandatele de interceptare pe vulnerabilitatea presei a spus că nu-și aduce aminte dacă au existat astfel de mandate. La fel s-a pus problema și pe mandate pe zona de justiție, iar el a răspuns identic că nu-și aduce aminte," a spus Claudiu Manda după audierea lui Florian Coldea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel