Data actualizării:
Data publicării:

Au jucat împreună la loto și au câștigat 143 milioane de euro. Povestea incredibilă a celor 165 de jucători norocoși dintr-un oraș belgian

Autor: Elena Didila | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie de la Waldemar Brandt/ Pexels
Fotografie de la Waldemar Brandt/ Pexels
Norocul le-a surâs celor 165 de jucători care au decis și investească fiecare câte 15 euro și să își încerce norocul în grup la ceea ce se numește loteria Euromillion.

Persoanele care și-au încercat norocul adoptând această schemă de joc provin din același oraș: orașul Olmen din Anvers, Belgia. Aceștia au decis să joace același bilet, împreună, sperând că va fi biletul câștigător. Și așa a și fost: 165 de locuitori ai orașului Olmen, din Belgia, au câștigat 143 de milioane de euro la Euromillion.

”Toți au jucat împreună în același chioșc de ziare, unde au investit câte 15 euro fiecare”, a declarat Joke Vermoere, purtătorul de cuvânt al loteriei naționale, potrivit Europa Today. ”Nu este prima dată când acest chioșc de ziare organizează acest tip de joc de grup, dar este prima dată când câștigă atât de mult”.

Pentru a participa la loterie, fiecare jucător a plătit 15 EUR pentru un bilet multiplu, ceea ce le-a permite jucătorilor să bifeze mai multe numere decât se poate face într-un un bilet obișnuit.

Împărțind câștigurile în mod egal, toți cei 165 de jucători vor primi în jur de 900.000 de euro. Deși toți participanții au plecat acasă cu o copie a biletului, există un singur original, a explicat Vermoere. "Wim, proprietarul chioșcului de ziare, va veni la sediul nostru din Bruxelles cu biletul. Apoi va trebui să aranjeze plata prin băncile câștigătorilor. Totul a fost făcut foarte îngrijit și corect."

”Clienții sunt neîncrezători”, a spus Wim Van Broekhoven, proprietarul chioșcului de ziare din Olmen. ”De multe ori a trebuit să repet pobestea aceasta pentru ca să fie crezută. De cinci sau șase ori”, a spus el. ”Acum este foarte mare agitație aici. Când oamenii vin să se joace, evident speră să câștige. Acești bani îi vor ajuta să treacă prin aceste momente grele, cred. Sau vor pleca cu ei în vacanță", a conchis el.

Concursul Euromillion este organizat în nouă țări europene: Belgia, Franța, Regatul Unit, Spania, Portugalia, Irlanda, Austria, Elveția și Luxemburg. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel