Au început înscrierile la "Vrei să fii milionar?". Vezi cum poţi participa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Astăzi,14 iulie 2011, s-a dat startul competiţiei “Vrei să fii milionar?”, odată cu deschiderea înscrierilor pentru faza I de preselecţie a primului episod al concursului TV de cultură generală.

Numărul de telefon la care doritorii se pot înscrie este 0377 77 22 22.

Regulamentul concursului TV “Vrei să fii milionar?” este public pe toata durata desfăşurării acestuia şi poate fi consultat gratuit online de către toţi cei interesaţi prin accesarea site-ului www.vreisafiimilionar.kanald.ro sau la numarul de telefon 0377 77 11 11 (număr cu tarif normal deschis non-stop în toate reţelele de telefonie fixă şi mobilă).

Concursul se adresează tuturor telespectatorilor postului de televiziune Kanal D care la data începerii concursului au împlinit 18 ani şi au domiciliul sau reşedinţa legal stabilite în România.

Telespectatorii care îndeplinesc aceste condiţii şi doresc să participe la concursul de cultură generală trebuie să sune la numărul 0377 77 22 22 (număr cu tarif normal deschis non-stop în toate reţelele de telecomunicaţii fixe şi mobile), să asculte cu atenţie tot mesajul de întâmpinare pentru a afla pentru care episod al concursului TV “Vrei sa fii milionar?” participă şi să răspundă cât mai rapid şi corect la întrebarea care i se va pune. Întrebarea de cultură generală enunţată prin telefon are 4 variante de răspuns. Participantul va fi invitat ca după semnalul sonor să apese cât mai rapid tasta telefonică corespunzătoare variantei corecte de răspuns. Dacă participantul nu răspunde în maximum 30 de secunde după semnalul sonor, va fi descalificat. În cazul unui răspuns corect, participantului i se va comunica acest lucru telefonic, în cadrul aceluiaşi apel.

Poziţia în clasamentul online poate fi aflată la adresa de internet www.vreisafiimilionar.kanald.ro/clasamente.

Primii 80 de participanţi clasaţi în ordinea timpilor de răspuns corect sunt calificaţi în faza a II-a de preselecţie. Aceştia vor fi contactaţi telefonic la numarele de telefon de pe care au participat la faza I de preselecţie.

Faza a II-a de preselecţie se desfăşoară asemănător cu faza I. Clasamentul final al fazei a II-a de preselecţie se stabileşte pe baza următoarelor criterii de departajare: răspunsurile să fie corecte, iar timpii de răspuns se ordonează crescător. Dacă participantul nu răspunde în maximum 30 de secunde după semnalul sonor, va fi descalificat.

Primii 10 clasaţi (şi următorii doi - rezervele) se califică pentru faza finala a emisiunii “Vrei sa fii milionar?”.

Participanţii selectati, împreună cu însoţitorii lor vor fi invitaţi să participe la selecţia finală a emisiunii “Vrei sa fii milionar?”, indicându-li-se dată, ora şi locul unde trebuie să se prezinte.

Selecţia finală va avea loc în studio, faţă în faţă cu amfitrionul show-ului, Virgil Ianţu, după metoda “Faster Finger First”. Cei 10 participanţi vor avea în faţă un pupitru cu un monitor TV prevăzut cu funcţie “soft touch” şi un buton pe care apasă atunci când a terminat proba. Participanţii trebuie să aşeze în ordine corectă 4 răspunsuri la o întrebare, cel care dă primul răspunsul corect calificându-se în concursul interactiv TV “Vrei sa fii milionar?”.

Ajuns pe scaun („hot seat”) concurentul se va confrunta cu 15 întrebări de cultură generală cu patru variante de răspuns. După ce a răspuns la primele cinci întrebări, premiul pentru fiecare întrebare creşte fabulos de la o întrebare la alta, ajungându-se la premiul cel mare de un milion pentru ultima întrebare. Pe parcurs, concurentul are 4 soluţii ajutătoare: “Sună un prieten”, “Intreabă publicul” , “50-50” şi “Schimbă întrebarea”. Pentru fiecare dintre cele 15 întrebări nu există o limită de timp în care concurentul trebuie să răspundă. Acesta se poate retrage oricând din concurs după ce vede întrebarea, iar dacă alege să răspunda, va merge spre următoarea întrebare, dacă răspunsul e corect, sau va fi eliminat din concurs, dacă răspunsul e greşit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel