Au început înscrierile la Crosul IT-iștilor 2019. Cine poate participa
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Crosul IT-iștilor revine în 2019 cu ediția numărul 6. Sute de IT-iști și iubitori ai sportului sunt așteptați și în acest an să alerge, pe 22 iunie, în Parcul Tineretului din Capitală. 

Înscrierile se fac pe site-ul evenimentului: https://infodesign.ro/crosulitistilor/ până pe 20 iunie.

Kitul și participarea celor care activează în domeniul IT (fie că sunt studenți, fie că lucrează în departamente ori companii din industria tehnologiei informației) sunt gratuite. Cu toate acestea, competiția se adresează tuturor persoanelor dornice să facă parte dintr-o comunitate care timp de 5 ani consecutivi a spus "Log out, shut down, go run", promovând astfel mișcarea în aer liber și un stil de viață activ și sănătos.

Kitul de participare va conține un tricou tehnic, număr de concurs, insignă, baton energizant, dar și alte surprize din partea sponsorilor. Pe lângă acestea, organizatorii își așteaptă concurenții echipați, ca de fiecare dată, cu energie și voie bună.

Programul evenimentului începe cu distribuirea kiturilor de concurs, la ora 7.30, continuă cu sesiunea de încălzire, la ora 9.00, urmând ca startul competiției să fie dat la ora 9.30. Startul și festivitatea de premiere vor fi amenajate lângă Intrarea Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului.

Cei care doresc să se înscrie vor putea opta pentru Cursa Hobby de 3km (o tură de lac) sau pentru Cursa Expert de 10 km (trei ture de lac). Indiferent de timpii obținuți pe traseu, participanții se pot simți niște învingători pentru că au renunțat la confortul și sedentarismul cotidian.

Crosul IT-iștilor este organizat de Infodesign, în parteneriat cu F-Secure România. Printre primii sponsori anunțați ai evenimentului se numără: Genesis, Marvo, Redis Nutriție, Buff România, Aqua Carpatica, Answear, Nutrislim, The Cage, Anvergura, Discovery Arena, Mojo Sailing.

Te incadrezi la categoria IT-ist dacă:

- deții un job de IT-ist (suport tehnic, inginer de rețea, programator, profesor de informatică etc...), indiferent de domeniul în care activează compania angajatoare;
- esti angajat într-o companie care activează în piața de IT, indiferent de poziția pe care o ocupi;
- ești student la o facultate cu profil IT (cibernetică, automatică, electronică, matematică și informatică).

Programul crosului

Inscrieri on-line: 10 Mai – 20 Iunie

Confirmarea participantilor: 1 – 3 zile de la data inscrierii
*confirmarile se vor transmite electronic, dupa verificarea informatiilor complete furnizate

Crosul IT-iștilor: 22 iunie în Parcul Tineretului

07:30 Adunarea participantilor si predarea kit-urilor si a numerelor de concurs
09:00 Incalzire
09:30 START
10:30 Poze cu participantii la panoul oficial
Ceremonia de premiere
Extragerea castigatorilor la tombola
11:00 Sfarsitul evenimentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel