Au furat o tonă de bere. Isprava a doi ieșeni
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Doi bărbați din Iași au reușit să fure o tonă de bere într-un tomberon. 

Doi bărbați din Iași s-au încumetat să fure o tonă de bere ce se afla într-un depozit, folosindu-se de un tomberon, scrie Realitatea.net

„La data de 4 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Iaşi, în cadrul unui dosar penal de furt calificat”, este transmis în comunicatul IPJ Iași. 

Forțele de ordine au constatat că în perioada 31 iulie - 2 august doi ieșeni au pătruns într-un depozit din municipiul Iaşi şi au furat mai multe baxuri de bere, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

Locuiesc lângă depozitul de bere

Cei doi locuiesc lângă depozitul de bere și își făcuseră un obicei din a sustrage berea cu ajutorul unui tomberon. Se pare că ei au sustras nu mai puțin de o tonă de bere. În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe bunuri. Suspecții de furt de bere au fost duși la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

Astăzi, 5 august, cei doi vor fi prezentaţi, cu propunerea arestării preventive, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Hoț prins de polițiști după ce a făcut pe el în apartamentul pe care îl jefuia

Un hoţ din Vaslui a fost prins de poliţişti după ce a făcut pe el chiar în apartamentul pe care îl jefuia. Proprietarul apartamentului respectiv i-a luat urma după dâra pe care a lăsat-o în locuinţă, dar şi pe casa scării. Acesta a făcut plângere la Poliţie şi spune că bărbatul umblă în continuare liber şi la fel de beat, potrivit Antena 3.

Bărbatul în stare de ebrietate a vrut să fure o sumă importantă de bani, numai că era atât de beat încât a făcut pe el. A ieşit din apartament, a căzut și a adormit pe scara blocului. Proprietarul apartamentului a fost sunat de copii, s-a întors acasă şi şi-a dat seama până la urma cine este hoţul.

Deocamdată, bărbatul este liber. Poliţiştii nu au luat încă nicio măsură.             

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel