Au fost prinși în flagrant cu trei kilograme de droguri
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 18 aug 2021, 12:37
WhatsApp
Polițiștii au efectuat mai multe percheziții la traficanții de droguri. 

În urma cercetărilor într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor de combatere a criminalităţii organizate Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară. În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate înscrisuri cu valoare probatorie, telefoane mobile și un card de memorie, conform unui comunicat de presă. 

În fapt, în noaptea de 16 spre 17 august, patrule mixte din cadrul dispozitivului de menținere a ordinii publice a Poliției Municipiului Bistrița au intervenit la un scandal sesizat în Bistrița. La fața locului au fost identificate persoanele implicate, respectiv un bărbat de 31 de ani, din Bistrița și concubina acestuia. 

Droguri confiscate de polițiști

Bărbatul a fost imobilizat, iar în urma controlului corporal și controlului autoturismului pe care îl conducea, au fost descoperite 146 de plicuri și 3 colete ce conțineau o substanță vegetală. 

În urma analizelor s-a stabilit că este vorba despre 3,27 de kilograme de cannabis și 37,3 grame de substanțe cu efect psihoactiv, toate indisponibilizate de polițiști. Totodată, au mai fost descoperiți și indisponibilizați 3.048 de lei și 50 de euro.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Față de bărbatul de 31 de ani, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- B. T. Bistrița-Năsăud a dispus reținerea pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud.

În cauză, polițiștii și procurorii continuă cercetările.                                                                                                                                                                                                      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?