Data publicării:

Au apărut noi detalii în cazul crimei din Mangalia. Ce dezvăluiri a făcut prietenul victimei: Se lua de Alina din orice

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Au apărut primele declarații ale apropiaților Alinei, adolescenta ucisă în Mangalia. 

Noi detalii au apărut în cazul crimei din Mangalia. Autoarea crimei ar fi vorbit cu iubitul victimei chiar de pe telefonul acesteia și i-ar fi spus că vrea să se despartă pentru că l-a înșelat. De asemenea, i-ar fi spus că a plecat spre gară fără să îi spună ce destinație are.

„La 4 și jumătate îmi dă mesaj de pe contul ei că vrea să se despartă de mine că m-a înșelat. Când am văzut mesajul, mi-am dat seama că nu e ea și am tot insistat să-i scriu și să o sun.

Am văzut că nu răspunde și am zis să-i dau mesaj colegei ei, Loredana. I-am dat mesaj și mi-a zis că (Alina) a plecat cu o geantă, nu știe unde. I-am zis: „Ce s-a întâmplat? Nu cred.” A zis că a plecat acasă și i-am spus că n-are cum să plece acasă doar cu o singură geantă.”, a spus prietenul Alinei, potrivit Antena3 CNN.

Acesta a mai spus că Loredana se lua de Alina din orice  și că o acuza că îi lua lucrurile, chiar dacă victima nu făcea acest lucru, potrivit iubitului ei. Băiatul a mai spus că se certau și Loredana găsea tot timpul motive nesemnificative pentru a se lua de Alina.

Cu sufletul plin de durere, mama și mătușa Alinei au făcut primele declarații după această tragedie.

„Alina era o fată deosebit de bună, sufletistă, miloasă, orice nevoie aveam de ajutor, mă ajuta. Nu pleca de acasă fără acordul meu. Mă suna de la școală, îmi spunea ce note ia, dacă e bine.

Mă așteptăm, că Alina se căina foarte greu, a trăit greu cu fata asta, foarte greu. Se căina foarte mult. Îmi povestea multe de situația asta.

Îmi spunea că (Loredana) a plecat noaptea din cameră, ea se făcea că doarme. A venit dimineața, a intrat  în cameră, a trântit, a izbit. Zic: „Măi Alina, du-te la patron și spune-i. Cum nu te duci?”

S-a dus fata la patron și i-a spus: „Domnul patron, uite Loredana ce face, vine în cameră, trântește, izbește, mă agresează.” Patronul nu a băgat-o în seamă.”, a spus mama ei, potrivit Antena3 CNN.

„Zicea că se duce la facultate. Acum a spus că face bani ca să dea de permis. Avea și ea planuri.”, a spus mătușa Alinei printre lacrimi, potrivit Antena3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel