Petroșani: Cinci eleve au ajuns la spital după ce au mâncat hamburgeri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Au plecat la școală, dar s-au trezit la spital. Cinci eleve de la un colegiu de informatică din Petroșani și-au cumpărat hamburgeri de la un restaurant tip fast-food.

N-a trecut mult timp după ce au mâncat produsele, iar adolescentele au început să se simtă rău, acuzând simptome specifice toxiinfecției alimentare. Fetele au ajuns la spital, iar medicii le-au supus unor investigații, înainte de a le trata simptomele.

Potrivit unor informații, unul dintre părinții elevelor a făcut o plângere la Protecția Consumatorului, iar restaurantul din Petroșani de la care fetele au comandat mâncarea a fost verificat de reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Hunedoara.

"Acum sunt cei de la DSV și DSP aici, iau probe, verifică acte. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu am avut carne stricată sau alte alimente stricate. Frigiderele merg, e totul în regulă. Nu am personal bolnav", a delcarat, luni, pentru GDD, Lucian Laib, reprezentantul restaurantului.

Responsabilii cu sănătatea publică continuă investigațiile la restaurantul de la care fetele au comandat hamburgerii pentru a stabili ce măsuri se impun în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel