Data actualizării:
Data publicării:

Atenționări pe LINIE pentru nativii FECIOARĂ, în săptămâna 28 martie - 3 aprilie 2022. ”E foarte furioasă!”

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop FECIOARĂ/ foto pixabay
Horoscop FECIOARĂ/ foto pixabay
Nativii zodiei Fecioară sunt avertizați cu privire la săptămâna următoare. 

”Luna Nouă și Mercur în conjuncție cu Chiron vor fi în casa a opta pentru nativii zodiei FECIOARĂ. Aș pune doar o întrebare: Până unde v-ați întins cu plapuma în ceea ce privește așteptările de la ceilalți? Așteptări financiare, emoționale... Așteptări! Ați intrat într-o relație, funcționează, dar aveți nevoie de niște... lucruri, pe care voi credeți că partenerul/a nu vrea să vi le dea. Doar că ei n-au de unde ști ce este în sufletul vostru. N-au de unde! Iar voi așteptați, pentru că Mercur, guvernatorul vostru, este în casa a opta și e pe lângă Chiron, ceea ce vă face să preferați să spuneți: uite, dom`ne, mă respinge, mă abandonează, dar nu spuneți deloc. Preferați să înghițiți, să suferiți, dar nu spuneți. 

Vedeți că dacă sunt implicații financiare și vi se pare că partenerul cheltuiește mai mult sau că a luat din banii casei și nu i-a gestionat, nu v-a spus, o să vă enervați pentru că energia Berbecului e foarte furioasă câteodată, agresivă, dar nu spuneți deloc lucrurile astea. 

Apoi vorbim despre conjuncția Venus - Saturn în casa a șasea și vă atrag atenția la sănătate, la probleme pe care le-ați ignorat și se pot transforma în ceva mai grav. Vă mai recomand să aveți grijă și de sănătatea animalelor pe care le aveți sau toată zona de plante, de grădină. 

Nu treceți o limită cu colegii de la serviciu, nu le povestiți informații personale. Ba mai mult, săptămâna viitoare e bună să mergeți destul de circumspecți la serviciu și să vă faceți treaba” a spus astrologul Daniela Simulescu, pentru nativii FECIOARĂ, în emisiunea despre horoscopul săptămânii 28 martie 2022 - 3 aprilie 2022. 

Youtube video image

Urmează o săptămână de FOC: Atenție dacă ești în zodia Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător!

”Începem săptămâna cu o conjuncție Venus - Saturn în semnul Vărsătorului. E un moment de revelație în contextul amoros, un moment de detașare, când îți poți da seama de adevărul pe care n-ai vrut să-l vezi în relația în care ești. O conjuncție Venus- Saturn ne poate ajuta să închegăm o relație, un parteneriat, o colaborare, ne poate ajuta să fim maturi și să ne dăm seama că iubirea nu e ca în filme, cu fluturași, floricele, ci vine cu maturitate în spate, cu acceptarea a ceea ce suntem, nu cu încercarea de a înfrumuseța, de a distorsiona, de a pune un filtru. O conjuncție Venus, care ține de feminitate, de iubire, de relație, cu Saturn, care este obiectiv, dur, real, ia toate filtrele pe care le-ați pur relației. Vă dați seama nu neapărat de celălalt, ci de voi, e nevoie de a vă calcula bine pașii într-o relație. (...) Conjuncția Venus- Saturn ține foarte mult și de negocieri. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel