Atenționare puternică pentru o zodie: Dacă nu faceți asta, totul vă va afecta. S-ar putea să simțiți multă durere
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 20 sep 2022, 19:33
WhatsApp
foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ
O zodie este avertizată de astre. Un simplu gest ar putea declanșa totul. 

”În 23 septembrie, Soarele trece din Fecioară în Balanță. Trecem de la Fecioara foarte aplică, foarte ordonată, foarte pusă pe muncă în Balanță. Vom fi mai direcționați să petrecem mai mult timp cu oamenii în case, să nu mai petrecem afară. Intrarea Soarelui în Balanță ne face mai dispuși să-i acceptăm și pe ceilalți, să facem compromisuri. Stând mai mult în casă, avem nevoie de armonie, de liniște, să ne placă, să fie lucrurile frumoase în jurul nostru. În același timp, în 23 septembrie Mercur retrograd se întoarce în Fecioară, ceea ce înseamnă că e cazul să începem să muncim și mai mult la promisiunile pe care le-am făcut” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 19 - 25 septembrie 2022. Și, să nu uităm, în 23 septembrie are loc și echinocțiul de toamnă. 

În 24 septembrie, urmează o opoziție între Venus în Fecioară și Neptun în Pești, o opoziție între ”planeta iubirii” și ”planeta iluziei” care ne arată, de cele mai multe ori, ce nu funcționează în viața amoroasă. În 25 septembrie, vom avea o Lună Nouă în Balanță, în opoziție cu Jupiter, care aduce o încredere superficială că le putem face pe toate. 

În continuare, în această săptămână, Saturn se apropie de careul cu Uranus, la grad imperfect, și se va simți, din nou, mai ales în viața celor care au marcaj fix în astrogramă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, care-și vor da seama de urmăririle a ceea ce s-a întâmplat anul trecut în viața lor. 

Citește și: EXCLUSIV  Ultimul careu Saturn - Uranus. ”Nimic nu este sigur, totul se poate schimba de la o zi la alta”. Primii vizați

Pentru nativii Balanță, astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, anunță: ”Luna Nouă în semnul vostru, Soarele intră în semnul vostru, vă mai reveniți. Vă revine pofta de viață, vă revine un pic din vivacitate”.

Cu Soarele în zodia voastră, astrologul vă avertizează că nu fiți foarte... narcisiști: ”Vă va face să credeți că vi se cuvine și veți merge către persoane cu solicitări de tipul ”am și eu nevoie de asta”, dar trebuie să îndulciți contextul, fără a vă duce direct, ci încercați să vedeți dacă persoana respectivă este disponibilă. În caz contrar, totul vă va afecta, vă va durea, vă veți duce acasă și veți plânge. Plus că Venus în opoziție cu Neptun vă va face să vă simțiți foarte neîndreptățiți și de colegii de la serviciu. Mare grijă pentru aceia dintre voi care sunt în relații indisponibile. S-ar putea să simțiți zilele astea multă durere, să fiți foarte afectați și poate să vă dați seama că nu e nevoie să suferiți atât de mult”. 

Vezi mai mult în video: 

Sezonul Balanței va fi pe placul semnelor de foc: Berbec, Leu, Săgetător

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Pe 23 septembrie, când Soarele intră în Balanță, trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. Acest eveniment va aduce lumina negocierilor, a dorinței de pace, dar și a indeciziei în viața noastră. 

Semnele de Foc se vor putea manifesta pe placul lor în timpul Sezonului Balanței. De ce? Vor găsi public dornic să le asculte, să le valideze sau să le motiveze. În plus, le va mai pieri sentimentul acut de nerăbdare pentru că se vor simți în siguranță. Important este să nu stea prea mult în casă, să socializeze, să călătorească și să se preocupe de educația lor sau să acorde atenție dezvoltării personale.

Vezi continuarea pe Astrosens

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?