Atenție șoferi: trafic deviat pe bulevardul Theodor Pallady, pe sensul de mers dinspre A2
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 25 noi 2022, 18:11
WhatsApp
Foto Pixabay
Foto Pixabay
Circulaţia pe Bulevardul Theodor Pallady, pe sensul de mers dinspre Autostrada A2 spre Bucureşti, va fi deviată temporar, de sâmbătă, pentru executarea unor lucrări la pasajul rutier suprateran din zonă.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3, traficul va fi deviat pe breteaua existentă, paralelă cu bulevardul, care asigură accesul şi ieşirea din parcările complexului comercial din zonă. De asemenea, se va închide şi breteaua pentru virajul la stânga de acces în zona comercială.

Breteaua se află pe sensul celălalt de mers, dinspre Bucureşti spre autostrada A2, după intersecţia cu Strada Nicolae Teclu.

Autovehiculele care circulă pe sensul de ieşire din oraş vor ajunge în zona comercială, mergând până la rondul aflat în intersecţia cu Strada Balta Albina. Aici vor întoarce pe sensul spre oraş şi vor avea acces în zona comercială de pe breteaua pe care se va devia circulaţia.

Primăria Sectorului 3 construieşte un pasaj rutier suprateran în zona ieşirii pe autostrada A2 al cărui rol principal este de a degreva intersecţia Bulevardului Theodor Pallady cu Strada Drumul între Tarlale.

 

Restricții de circulație în București cu ocazia Zilei Naționale

 

În contextul organizării ceremoniei oficiale cu ocazia Zilei Naţionale a României, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice în vederea fluidizării şi restricţionării traficului rutier atunci când situaţia va impune acest lucru.

Astfel, în vederea asigurării unui trafic rutier fluent şi în condiţii de siguranţă, pentru efectuarea repetiției și a ceremoniei oficiale, în zilele de 27.11, respectiv 01.12.2022, traficul rutier va fi restricționat după cum urmează:

Data, ora și locul desfășurării adunării publice:

1 Decembrie 2022, începând cu ora 11.00, ceremonie militară dedicată aniversării Zilei Naționale a României, în Piața Arcul de Triumf;

-  începând cu ora 11.00, în Piața Arcul de Triumf, Paradă Militară Națională;

- între orele 19.00-22.00, solemnitatea retragerii cu torțe pe următorul traseu:  *Palatul Cercului Militar Național – Cal. Victoriei, Bd. Regina Elisabeta - Bd. Mihail Kogălniceanu – Spl. Independenței - Bd. Eroilor Sanitari - Str. Profesor Doctor Gheorghe Marinescu - Șos. Cotroceni - Bd. Iuliu Maniu - Bd.General Paul Teodorescu - Bd.Timișoara - sediul Brigăzii 30 Gardă. Deplasarea se va face exclusiv pe banda I de circulație, pe sensul normal de mers.

Pentru pregătirea Paradei Militare Naționale din data de 1 Decembrie 2022, se va desfășura un antrenament general în ziua de 27.11.2022, între orele 05.00-17.00,  în Piața Arcul de Triumf, iar pe timpul intonării Imnul Național al României, se vor executa salve de artilerie.

Pentru buna organizare și desfășurare a activităților premergătoare și a celor organizate în zilele de 27 Noiembrie și 1 Decembrie 2022 se vor lua următoarele măsuri:

Începând cu data 25.11.2022,  ora 08.00 până la 01.12.2022, ora 17.00:   închiderea alveolei, în dreptul stației S.T.B., din Piața Arcul de Triumf, pe sensul de mers dinspre B-dul Mareșal C-tin Prezan către Piața Presei Libere, pentru amplasarea sistemului de sonorizare.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?