ATENȚIE! Mai este nevoie sau nu de declarația pe propria răspundere începând din 1 iunie
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mulți se întreabă dacă mai trebuie completată declarația pe propria răspundere începând de luni, 1 iunie, ținând cont că suntem în stare de alertă.

În ceea ce privește deplasările în afara localității, acestea, de la 1 iunie, vor fi libere. Anunțul a fost făcut de Klaus Iohannis. Așadar, începând de luni, 1 iunie, nu mai este nevoie de declarație pe propria răspundere când ieșim cu mașina sau cu bicicleta din localitate.

Ce se va mai întâmpla de la 1 iunie

”De la 1 iunie se redeschid terasele. Este însă clar că aici e nevoie de unele măsuri foarte speciale și acestea vor fi comunicate. Mesele vor trebui să fie la cel puțin doi metri, vor putea să stea maximum patru persoane la o masă și, în acest fel, lucrurile vor fi, zicem noi, sub control.

De la 1 iunie se va putea merge la plajă, dar și aici e nevoie de păstrarea distanței de cel puțin doi metri între scaunele de plajă.

Tot de la 1 iunie va fi reluat transportul internațional, rutier și feroviar, în condiții, sigur, de siguranță, de distanțare și de igienă”, mai spunea Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel