Atenție la lucrările de pe drumurile naționale
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
asfaltare
asfaltare
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia întrerupta din cauza vreunui eveniment rutier.

În judetul Ialomita, pe DN 2, între localitatile Movilita si Cosereni, se efectueaza în aceasta perioada lucrari la partea carosabila (decopertare si asfaltare), pe ambele sensuri de mers, traficul desfasurându-se alternativ, prin dirijarea pilotilor de trafic.

În judetul Mehedinti, pe DN 6 Drobeta Turnu Severin - Orșova, la kilometrul 358+268 (viaductul Tarovaţ), kilometrul 358+518 (viaductul Jupalnic) şi kilometrul 362+664( viaductul Valea lui Stan), se vor executa lucrari de asfaltare pâna la sfârsitul lunii mai. Traficul se desfasoara dirijat, prin intermediul piloţilor de trafic si al indicatoarelor rutiere.

Pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Arges, în zona localitatii Cascioarele, judetul Giurgiu, din cauza lucrarilor de reparatii la sistemul rutier, care se vor derula pâna la sfârsitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers catre Bucuresti) pe calea 1 (sensul catre Pitesti), unde se desfasoara dirijat, pe câte o banda, în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta circulatia rutiera este deviata, de pe calea 1 (Bucuresti - Constanta) pe calea 2 (Constanta - Bucuresti), pe tronsonul kilometric 74+350 - 84+100 de metri, între localitatile Dor Marunt si Dragos Voda, judetul Calarasi, unde se desfasoara dirijat, pe câte o banda, în ambele sensuri. Devierea va fi valabila pâna la jumatatea lunii iunie, fiind impusa pentru efectuarea de reparatii la sistemul rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel