Atena Groza, guvernatorul ARBDD, și-a preluat postul
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 27 iul, 13:36
WhatsApp
Începând de astăzi, ARBDD - Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii are un nou guvernator, a anunțat Tánczos Barna, ministrul Mediului.

Cu această ocazie, ministrul Tánczos Barna a declarat: "Îi urez succes doamnei Atena Groza pentru preluarea noii funcții de guvernator al Rezervației Biosferei Delta Dunării. Din păcate, nu am putut participa astăzi la evenimentul de preluare a mandatului, deoarece mă aflu în vizită de lucru în județul Alba, în zonele afectate de inundațiile puternice din ultima perioadă.

Am avut, săptămâna trecută, o întâlnire la minister cu doamna guvernator Groza, am vorbit despre provocările principale ale administrării rezervației, despre obiectivele principale finanțate din PNRR pentru conservarea habitatelor și ecosistemelor din Delta Dunării și despre planul de acțiune propus de doamna guvernator pentru perioada următoare.

Această funcție este o provocare majoră, dar sunt convins că doamna Atena Groza, un specialist experimentat în probleme de mediu, se va ridica cu siguranță la înălțimea așteptărilor."

Vezi și: Atena-Adriana Groza a fost numită guvernator al Rezervației Biosferei „Delta Dunării“

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro