Urmărește emisiunea live
Data actualizării:
Data publicării:

Atacuri în rafală la adresa Guvernului Orban: "Prost şi leneș"

Autor: Ema Apostu
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Lucian Romașcanu citește textul moțiunii de cenzură a Partidului Social Democrat împotriva Guvrnului Orban. Mai multe atacuri au fost lansate la adresa liberalilor.

"Guvernul Orban a fost prost și leneș. A făcut legi proaste, pe care le-a trimis târziu la Parlament. Acestea sunt motivele pentru care România a intrat în co-vid legislativ în ce privește gestionarea pandemiei.  Guvernul Orban, girat de președintele Iohannis, este responsabil pentru cea mai mare prostie politică a ultimilor 30 de ani: timp de 3 zile, România n-a avut nici stare de urgență, nici stare de alertă.

Sacrificiul făcut timp de două luni de milioane de români a fost compromis pentru că Orban și guvernul său n-au fost capabili să trimită Parlamentului, în timp util, un proiect de lege constituțional. La fel s-a întâmplat și cu Legea carantinei, un alt monstru legislativ! Guvernul a trimis foarte târziu un proiect plin cu prostii și cu instrumente opresive, care țâșneau din fiecare articol, din fiecare alineat al textului de lege.

Cu o impertinență fără margini, Ludovic Orban a acuzat opoziția pentru starea de haos provocată de vidul legislativ în care s-a scufundat numai și numai din cauza propriei sale incompetențe", a spus Lucian Romașcanu, citind moțiunea de cenzura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel