Atacăm grupele Europa League cu trei echipe
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
 Atacăm grupele Europa League cu trei echipe
Atacăm grupele Europa League cu trei echipe

După ce marți seară C.F.R. Cluj a obținut prima victorie românească într-un meci oficial pe tărâm elvețian, joi alte trei echipe românești intră în lupta pentru accederea în grupele competițiilor europene.

Steaua, Dinamo și F.C. Vaslui sunt cele trei echipe românești care vor lupta pentru a obține bilete către grupele Europa League. Asta după ce Rapid a fost eliminată în turul anterior de olandezii de la Heerenveen, cu scorul general de 4-1.

Primii care intră în luptă sunt roș-albaștrii. Aceștia vor întâlni de la 19:45, în deplasare, formația lituaniană Erkanas. Liderul la zi al campionatului românesc pornește în această dublă manșă din postura de favorită certă, recomandat de forma bună arătată în acest debut de sezon.

De la 20:30, pe Arena Națională, Dinamo îi va înfrunta pe ucrainienii de la Metalist Harkov, în ceea ce se anunță a fi cel mai echilibrat duel al serii, dintre cele disputate de echipele românești. Câinii nu au amintiri tocmai plăcute cu echipele din Ucraina, nu mai departe de anul trecut fiind eliminați din Europa League de Vorskla Poltava, cu scorul general de 5-3.

De la 21:45, la Piatra-Neamț, F.C. Vaslui va încerca să țină piept marelui Inter Milano. La italieni nu va evolua fostul căpitan al naționalei, Cristi Chivu, dar asta nu ușurează cu nimic misiunea extrem de dificilă a moldovenilor, care, în cazul unei calificări mai departe, ar scrie o pagină de istorie în cartea fotbalului românesc.

Meciurile retur din play-off-ul Europa League se vor disputa în data de 30 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel