Atac virulent din PNL la adresa Rovanei Plumb, după scrisoarea către Alina Gorghiu
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Rovana Plumb a transmis o scrisoare deschisă către copreședinta PNL, Alina Gorghiu, în care-i cere să aibă aceeași atitudine față de corupții din PNL cum a avut când un politician de la Putere a avut probleme cu justiția. 

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi și-a exprimat astăzi dezamăgirea în raport cu atitudinea de neînțeles a ministrului Protecției Sociale, Rovana Plumb, care de luni de zile atacă o altă femeie, pe președintele PNL Alina Gorghiu. 

"Se vede cu ochiul liber că e vorba de o strategie vag misogină pusă la punct de Victor Ponta: când trebuie atacată Alina Gorghiu, nu se coboară premierul, un bărbat", susține Ovidiu Raețchi.

"Aș vrea să știu dacă doamnă Plumb a avut vreo discuție cu Gheorghe Nichita în calitatea sa de feministă PSD. Sau poate nu a văzut nicio problemă în faptul că primarul Iașiului o teroriza și o bătea pe o tânără angajată a primăriei, sigur, atunci când nu îi punea pe angajații Poliției Locale să o urmărească. Am observat că în urmă cu două zile, cu ocazia Zilei Egalității de Șanse între Femei și Bărbați, doamnă Plumb invita pe toată lumea să semneze o petiție a Ministerului său care își propunea să arate că România susține egalitatea de șanse și drepturile femeilor. În loc de petiții pe seama altora, am fi preferat să nu o vedem pe bacoviana doamnă Plumb tăcând mâlc în fața 'funerarului veștmânt' de arestat îmbrăcat de 'nașul' Nichita pentru că a abuzat o femeie și alegând în schimb să atace la indicațiile premierului o altă femeie'", a subliniat deputatul PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel