Atac liceu Florida. Nikolas Cruz, atacatorul în detenție, fără posibilitate de eliberare pe cauțiune
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Un judecător statal american a decis joi că Nikolas Cruz, suspectul în cazul atacului sângeros comis miercuri la un liceu din Florida (sud-estul SUA), va fi ţinut în detenţie fără posibilitatea de eliberare pe cauţiune, transmit Reuters, dpa şi The New York Times. 

Cruz (19 de ani) este acuzat că a ucis miercuri cu premeditare 17 persoane, folosind o armă semiautomată AR-15, la liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland, statul Florida. 

Nikolas Cruz a apărut joi în faţa judecătorului districtului Broward prin intermediul unei videoconferinţe, îmbrăcat într-un combinezon portocaliu, având cătuşe la mâini şi însoţit de avocata sa. 

Antrenament alături de rasiști 

Presupusul autor al atacului armat de la un liceu din Florida (sud-estul SUA), Nikolas Cruz, participase la antrenamente alături de o grupare care susţine supremaţia rasei albe, a anunţat joi organizaţia de apărare a drepturilor evreilor Liga Anti-Defăimare, transmite dpa. 

Informaţia a fost confirmată de către Jordan Jereb, liderul grupării rasiste 'Republica Florida', alături de membrii căreia Nikolas Cruz s-ar fi pregătit. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel