Atac la Paris. Încă un suspect a a fost arestat de polițiști
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un fost colocatar al principalului suspect în atacul de la Paris a fost arestat de polițiști. În total, șapte persoane au fost reținute.

Un fost colocatar al principalului suspect în atacul cu armă albă comis vineri la Paris, a fost reținut de polițiști, transmite Agerpres, citând AFP. 

Potrivit autorităților franceze, principalul suspect, arestat de poliţia locală în Place de la Bastille din Paris la scurt timp după atacul soldat cu doi răniţi grav este un pakistanez în vârstă de 18 ani, sosit în Franţa în anul 2017.

Un al doilea suspect, un algerian de 33 de ani, a fost eliberat, întrucât acesta, care se afla în apropierea locului atacului, nu a fost implicat. Potrivit unei surse apropiate dosarului, el a declarat că a fost martor, că l-a urmărit pe autor şi apoi a fost ameninţat de acesta. Astfel, în arestul poliţiei franceze se află în prezent şapte persoane în cadrul anchetei privind atacul cu armă albă comis vineri. Cinci bărbaţi care se aflau într-o locuinţă din Pantin (suburbie a Parisului) a principalului suspect au fost arestaţi vineri seară.

Atacul comis vineri survine după ce Charlie Hebdo a făcut recent obiectul unor noi ameninţări după ce săptămânalul a republicat la 2 septembrie caricaturile cu profetul Mohamed, în perspectiva deschiderii, la 10 noiembrie, a procesului complicilor autorilor atacurilor jihadiste din ianuarie 2015.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel