Atac la metroul din Lyon. Patru oameni au fost răniți / Foto - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO: Freepik @andranik.h90
FOTO: Freepik @andranik.h90
Patru persoane au fost rănite în urma unor lovituri de cuţit, duminică, într-un atac în metroul din Lyon, Franța, au transmis autorităţile citate de AFP şi Reuters.

Prefectura celui de-al treilea oraş francez ca mărime şi viceprimarul Mohamed Chihi, responsabil cu securitatea, au spus că a fost arestat un suspect.

AFP a spus că el este marocan şi că două victime au fost rănite în abdomen, iar una dintre ele la braţ. 'Gândurile noastre sunt alături de cei trei răniţi', a scris Chihi pe platforma X, după primul anunţ privind numărul acestora; bilanţul a fost actualizat ulterior la patru victime.

Potrivit site-ului de ştiri ActuLyon, preluat de Reuters, suspectul are 27 de ani și este cunoscut ca având antecedente infracţionale. Acesta nu a avut niciun fel de revendicări religioase sau politice. Prefectura a mai spus faptul că respectivul nu are cazier şi că a fost spitalizat de mai multe ori pentru probleme psihiatrice.

Video - Foto

O sursă din poliţie a AFP a confirmat detaliile cu privire la identitatea presupusului agresor şi a zis că nu există 'elemente' care să indice un act terorist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel