Atac la Adina Florea. Se cere expertizarea psihiatrică a procuroarei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Procurorul Adina Florea este atacată de mai mulţi colegi de breaslă. A fost cerută o expertiză psihiatrică pentru Adina Florea, pentru a se stabili discernământul acesteia. Adina Florea a decis recent să se retragă din cursa pentru şefia SIIJ, deşi a câştigat concursul. 

Totul a început după ce Adina Florea i-a citat la audieri pe mai mulţi procurori din Oradea, Ciprian Man şi Ardelean, dar şi judecătoarea Crina Muntean, pentru a le aduce la cunoştinţă faptele de care sunt acuzaţi, relatează Antena 3. Judecătoarea Crina Muntean nu s-a prezentat, însă, la audieri, pentru că a trimis mai multe documente conform cărora ar avea o afecţiune medicală care o împiedică să participe. 

Două solicitări de expertiză psihiatrică

În cadrul audierilor, Adina Florea a menţionat afecţiunea de care suferă Crina Muntean şi spunea că ar fi o afecţiune venită pe fondul altei boli autoimune. 

După aceste afirmaţii, Crina Muntean a făcut plângere penală împotriva Adinei Florei, cerând şi recuzarea Adinei Florea din dosarul de la Oradea. În această plângere, judecătoarea Crina Muntean a cerut o expertiză psihiatrică pentru Adina Florea. 

A doua plângere penală pe numele Adinei Florea este formulată de Iniţiativa pentru Justiţie, pentru că aceasta ar fi deschis acel celebru dosar pe numele lui Frans Timmermans. Şi de această dată s-a cerut expertiză psihiatrică, pentru a se vedea dacă Adina Florea are sau nu discernământ. 

Adina Florea a respins toate acuzaţiile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel