Atac armat la un liceu. Opt persoane ucise
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Alarmă într-un liceu din Santa Fe, Texas, Statele Unite după ce poliţia a primit un apel prin care se anunţa că un bărbat a început să tragă într-una dintre clase.

UPDATE: Mai multe persoane au murit după un atac armat produs într-un liceu din Santa Fe, Texas. Potrivit primelor informaţii ar fi vorba despre opt victime, relatează bbc.com.

O persoană a fost reţinută de către poliţişti dar nu se ştie încă dacă atacatorul este sau nu elev. Este al treilea caz de acest gen produs în Statele Unite în ultimele 7 zile. 

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a reacţionat pe Twitter, transmiţând următorul mesaj: Focuri de armă într-o şcoală din Texas. Rapoartele preliminare nu arată bine. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi." 

Focuri de armă într-un liceul din Santa Fe, Texas, Statele Unite. Potrivit unui martor, un bărbat înarmat a intrat în incinta liceului şi a început să tragă cu o puşcă. Incidentul a avut loc dimineaţa, între 7.30 şi 7.45, ora locală. 

Martorul susţine că a văzut cum o fată a fost împuşcată în picior. Peste 20 de poliţişti au sosit la faţa locului. Elevii au fost evacuaţi din clădire, iar poliţiştii le verifică ghiozdanele. Santa Fe este un oraş cu o populaţie de circa 13.000 de oameni, iar liceul în care a fost raportat incidentul are înscrişi circa 1.400 de elevi, relatează edition.cnn.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel