Urmărește emisiunea live
Atac armat la Strasbourg. Victor Ciutacu, remarca zilei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Jurnalistul Victor Ciutacu constată că toți europarlamentarii români contactați de televiziuni pe fondul atacului armat aflat în desfășurare la Strasbourg se aflau în restaurante.  

"Toți europarlamentarii români contactați la tv pe tema atentatului de la Strasbourg sunt blocați în restaurante. De ce nu mă mir?", a scris Ciutacu pe Facebook. 

Jurnalistul a revenit cu un update: ”Ne-a scos Norica din rușine...”.

Poliția a solicitat ca toată lumea să rămână în case

În Strasbourg s-a dat alerta după ce în centrul oraşului au fost auzite mai multe focuri de armă. Potrivit primelor informaţii, oamenii speriaţi s-au refugiat în perimetrul Târgului de Crăciun din zonă. Forţe de poliţie înarmate au sosit în zonă. Potrivit unor rapoarte neoficiale, se pare că ar exista mai multe persoane rănite. Potrivit mai multor martori, Târgul de Crăciun, o mare atracţie pentru turişti, a fost evacuat. Poliţiştii francezi sunt aşteptaţi cu un raport referitor la incident. "Schimb de focuri în centrul oraşului Strasbourg. Vă invităm să rămâneţi acasă în aşteptarea clarificării situaţiei", a scris pe Twitter Alain Fontanel, prim-adjunct al primarului oraşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel