Data publicării:

Atac armat în Las Vegas, la Universitatea Nevada: Gloanțele se auzeau din campus studenților. Suspecții erau deja morți la venirea poliției /video

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
În urma apelurilor privind un atac armat, apărute miercuri, polițiștii din Las Vegas a intervenit la campusul local al Universității din Nevada, unde păreau să fie multiple victime, ulterior raportând că suspecții erau "decedați", scrie Reuters.

Departamentul de Poliție Metropolitană din Las Vegas, într-o declarație postată pe platforma de socializare X, nu a oferit detalii suplimentare cu privire la circumstanțele incidentului sau starea victimelor, dar a îndemnat locuitorii să evite zona.

Poliția a declarat că incidentul a avut loc în zona clădirii Beam Hall, un edificiu al campusului care adăpostește școala de afaceri și alte facilități. Universitatea a postat un mesaj îndemnând studenții să evacueze zona.

"Răspundem la rapoarte preliminare despre un #ActiveShooter pe campusul UNLV în apropierea clădirii BEAM Hall. Par să fie multiple victime în acest moment", au declarat polițiștii pe X.

Într-o postare separată, poliția campusului a menționat că a existat un alt raport privind focuri de armă la Sindicatul Studenților.

La Washington, Casa Albă a declarat că monitorizează situația din Las Vegas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel