UPDATE. Atac armat în Ierusalim, pe timp de armistițiu. 3 persoane decedate în urma unui atac al „teroriștilor” /VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Atacatorii au fost uciși de forțele de ordine ajutate de un civil. Zeci de persoane afectate după ce „teroriștii” au deschis focul în plină stradă.

UPDATE: 

Potrivit declarațiilor poliției, doi soldați israelieni care erau în afara serviciului și un civil înarmat au ajutat la detensionarea situației, notează Times of Israel.

Cei trei i-au eliminat pe cei doi teroriști.

Știrea inițială

Trei persoane au fost ucise și alte șase au fost rănite într-un atac armat la intrarea în Ierusalim, joi dimineața, conform serviciilor de urgență, notează Jerusalem Post.

Una dintre victime este o femeie în vârstă de 24 de ani, iar cealaltă un bărbat de 73 de ani. În urma atacului, o persoană se află în stare critică, alte trei au suferit răni grave, iar altele trei prezintă răni ușoare până la moderate.

Conform poliției, doi teroriști din estul Ierusalimului, echipați cu un M16 și o armă de mână, au ajuns la intersecția Givat Shaul, în apropierea intrării în Ierusalim, joi dimineața, și au deschis focul asupra civililor dintr-o stație de autobuz din apropiere. Cei doi teroriști au fost împușcați și uciși de forțele de securitate și de un civil prezent în zonă.

Autoritățile au închis rapid zona atacului și au inițiat căutări pentru a se asigura că nu există alți atacatori în libertate.

Într-o filmare surprinsă la fața locului poate fi observată reacția oamenilor care încep să alerge speriați, în timp ce pe fundal se aud zgomotele produse de focuri de armă.

Nu a fost confirmată implicarea Hamas în acest atentat, deși autoritățile vor începe cât de curând ancheta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel