Astrologul Ioan Burculeț, RISC crescut în weekendul 20-21 octombrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Astrologul Ioan Burculeț, pe blogul său, Constelația Destinului,  a precizat că cele mai importante evenimente la final de săptămână vor aduce în prim plan forma de manifestare care are direct corespondent mentalul (Mercur) și aspectele care au conotație cu sectorul sentimental (Venus).

„Riscul de a lua decizii greșite și de a ne pierde în amănunte nesemnificative în planul managerial este crescut! Tocmai din acest punct de vedere va trebui că pe întreg parcursul celor trei zile de weekend să ne focusam și să direcționăm energia pentru a nu fi duși de nas. Riscăm în contextul neatenției sau superficialității să luăm decizii greșite. Prezența lui Mercur în constelația Scorpion este primul factor declanșator a tot ce înseamnă tranzacții, afaceri, idei și suport pentru mediul managerial”, a transmis Ioan Burculeț.

„Toate investițiile, proiectele, parteneriatele și întrunirile care au principal principal obiect de activitate comunicarea, tranzacțiile, documentația, contractele indiferent de natura lor, asociativitatea vor trebui monitorizate la modul cel mai serios. Evident că ne putem aștepta la acest final de săptămână ca business-ul să nu fie pe măsura așteptărilor noastre și decât niște bani risipiți mai coerent ar fi gestionarea situațiilor într-un mod echitabil și onest! Ocilațiile și naivitatea aduc de la sine încărcătura unor decizii pe ultima sută de metri care ar putea conferi prejudicii, nemulțumiri, angoase, frustrări, polemici în care partenerii noștri să fie vizați sau ceilalți din jur”, a mai precizat acesta pe blog.

Relațiile, alt sector important

„Un alt sector important vor fi raporturile și relațiile sentimentale. Agresivitatea, comunicarea deficitară, intențiile ascunse mai mult sau mai puțin, gelozia și faptul că cineva ascunde câte ceva vor evidenția faptul că a venit timpul să reconfigurăm raporturile și relațiile cu partenerul de viață, că suntem căsătoriți sau nu deciziile ne vor aparține”, conform astrologului.

„Totul este să ne ascultăm intuiția și să ne mobilizăm în planul acțiunilor manageriale și sentimentale!”, a concluzionat acesta pe constelatiadestinuluint.blogspot.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel