Astrologul DC NEWS, sfaturi FINANCIARE pentru o zodie. "Puneţi pe hârtie, ca să nu vă treziţi dintr-o dată cu toate. E NEVOIE"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a îndemnat nativii unei zodii să pună pe hârtie toate cheltuielile pentru a identifica eventualele găuri în buget. 

"În primul rând aş avea o discuţie onestă cu partenerul legată de bani. Banii voştri, banii lui, cum îi gestionaţi, ce faceţi cu banii împreună. Fiecare face ceva, dar lumina, piaţa, se fac fără să le spuneţi. E nevoie să le puneţi pe hârtie. Pentru cei care sunteţi singuri şi nu aveţi cu cine discuta aceste probleme financiare, le puteţi discuta cu voi înşivă şi să vă daţi seama câţi bani aţi dat şi unde. Să faceţi o socoteală, o situaţie concretă a veniturilor şi cheltuielilor din această perioadă. E nevoie. Acolo unde găsiţi goluri, le puteţi ori să le umpleţi cu gestionarea corectă a finanţelor, ori găsiţi sprijin la părinţi, la prieteni. Dar trebuie să ştiţi despre ele, să nu vă treziţi cu ele şi dintr-o dată să nu ştiţi ce să faceţi cu ele.", a declarat Daniela Simulescu despre nativii din zodia Peşti şi cei cu ascendentul în această zodie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel