Astrologul Burculeț, la ce să fii atent pe 18 decembrie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ioan Burculeț
Ioan Burculeț
Ioan Burculeţ, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014, a făcut o serie de previziuni pentru ziua de marți, 18 decembrie.

„Marți, 18 decembrie, va fi o zi benefică pentru investiții, acumulări de bunuri, împrumuturi indiferent de formele lor. Sectorul financiar va cunoaște un echilibru și pe întreg parcursul zilei de astăzi putem influența majoritatea acțiunilor în favoarea noastră dacă ne vom focusa pe achiziții”, conform astrologului Ioan Burculeț.

„Intuiția ne ajută și în sectorul profesional pentru că investițiile și contractele pot fi de bun augur. Nu m-ar mira dacă pentru majoritatea va fi o zi a dicutiilor privind balanța și acumulările pentru că totul astăzi se va focusa în sectorul finanțelor.

Către a doua parte a zilei putem să ne întâlnim cu prietenii din anturaj sau cei apropiați în vederea luării unor decizii care prin nuanța lor să ne aducă echilibrul și sentimentul că am făcut cea mai bună alegere. Aspectele din planul sentimental sunt bine nuanțate și chiar dacă pare la prima vedere o zi apăsătoare la acest capitol, exprimarea va fi liberă și la ea acasă. Cuplurile vor avea parte de constructivitate și deciziile în familie se vor lua de comun acord referitor la anumite planuri pentru viitorul apropiat”, mai precizează astrologul.

VEZI ȘI: Zile libere 2019. Fără minivacanță la începutul iernii

VEZI ȘI: Horoscop decembrie. Previziuni pentru zodii. Apare o veche iubire


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel