Astrolog: ”Extraordinar!” Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, are mesaje importante pentru zodii. 

Iată ce a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu:

Berbec - Fii mai atent la tot ceea ce înseamnă zona profesională, nu lăsa să îți scape ceva. Din a doua parte a zilei, gândește-te la dezvoltarea ta. 

Taur - Profesional, dacă vei simți că vrei să faci multe lucruri și oamenii nu vor să te ajute, este doar o perioadă. Nu exagera astăzi. Ai răbdare.

Gemeni - În prima parte a zilei, nu ești în apele tale, din a doua parte, vei fi dispus să faci multe lucruri. Spre seară, te vei simți destul de obosit. 

Rac - Nu este o zi foarte veselă, e mai apăsătoare, mai anxioasă. Ai tot felul de frici, ceri validare de fiecare dată. Odihnește-te mai mult. 

Leu - Vă veți simți epuizați, mai ales în relația cu partenerul. S-ar putea să vă supărați, să nu vă convină lucruri. Dar stați liniștiți: aveți și aspecte bune!

Fecioară - La locul de muncă să nu vă intereseze ce spune unul sau altul, nu stați la bârfe, vedeți-vă de muncă, o să vă ajute. 

Balanță - E foarte important să acordați mai multă atenție partenerului.

Scorpion - Nu neglijați propunerile colegilor.  Ar fi bine să analizați. Printre picături, vor fi și idei extraordinare. Nu le respingeți. O să vedeți că va fi bine. 

Restul previziunilor:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel