Data publicării:

Astrograme candidați prezidențiale 2024. Daniela Simulescu le dezvăluie secretele

Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Începând cu 26 noiembrie 2024, Mercur își va începe retrogradarea în Săgetător. Ghiciți cine este zodia Săgetător și cine are Mercur în Săgetător? România! 

Da, în harta astrologică a Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, regăsim aceste detalii. Cu alte cuvinte, poporul român se va face auzit mai mult ca în alte momente. Și nu în orice mod. Ci prin a-și alege favoriții. Pentru parlament sau pentru funcția de președinte. Retrogradarea lui Mercur va dura până pe 15 decembrie și va afecta toate cele trei scrutine. Și să nu uităm ceva: Marte va retrograda și el pe 7 decembrie în semnul Leului, eveniment care va aduce o nouă garnitură de lideri. 

Cu ocazia alegerilor parlamentare, am realizat astrogramele partidelor principale din România. De această dată, am zis că este cazul să analizăm fiecare candidat la prezidențiale. 

Urmează să aflați calitățile sau defectele fiecăruia dintre aceștia, compatibilitatea cu România, dar și predispozițiile astrelor în perioada următoare. 

Emisiunile speciale, realizate de astrologul DC News, Daniela Simulescu, vor fi difuzate, pe canalul de YouTube DCNews începând de luni, 28 octombrie 2024.  Dacă nu te-ai abonat încă, o poți face acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel