Astrograma României. Ce ne așteaptă în 2021. Simulescu: Alianțele, DINAMITATE! Oamenii de ACUM din poziții vor schimba România! Toată țara, pe FOC
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat astrograma României. Ce rezervă astrele pentru țara noastră.

"Ce-am avut noi pe 21 decembrie 2020? Conjuncția Jupiter-Saturn! Pe 21 decembrie, Parlamentul a intrat în funcțiune și la scurt timp după, noul Guvern. Orice s-ar întâmpla cu aceste instituții, că vor rămâne sau că se vor schimba, oamenii care sunt acum în poziții vor schimba România, vor seta noi trenduri.

Deci, România se va schimba începând cu 2021, pentru că noi avem ascendentul în Vărsător. Vom începe o schimbare, o schimbare de mentalitate, de percepție, de modul în care vrem să facem lucrurile.

Multe dintre alianțele care s-au făcut în România în 2020, vor fi dinamitate. Fie că sunt alianțe politice, fie la nivel de ONG, vor apărea discuții unii împotriva celorlalți. Pentru România, negocierile se vor duce foarte, foarte greu. Vor fi lupte serioase pentru absolut orice decizie (...) Unde nu te aștepți, va apărea o surpriză. Ba un partid, ba un politician, ba un specialist, iar din când în când va apărea o declarație de va pune pe foc toată țara, aproape că ne va face să fim nervoși, supărați, încrâncenați.

În 2021, să nu aveți așteptări de la stat!", a spus Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel