Urmărește emisiunea live
Astrogramă Mihai Gâdea. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, scoate la iveală secretele jurnalistului
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 10 ian 2022, 14:11
WhatsApp
Astrograma lui Gâdea
Astrograma lui Gâdea
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat astrograma lui Mihai Gâdea. 

Mihai Gâdea, directorul postului de televiziune Antena 3 și prezentatorul emisiunii “Sinteza zilei” s-a născut pe 10 ianuarie 1977, în București. Soarele se afla în semnul Capricornului. Nativii acestei zodii sunt recunoscuți pentru seriozitate, simțul responsabilității, pragmatism, asumare, ambițios, cu obiective puternice. De asemenea, posedă calități manageriale, tinde către o poziție socială bună și are propriul ritm de evoluție. Adică, îi place să construiască totul pas cu pas.

Luna se afla în Fecioară, tot un semn de pământ. Acest fapt i-a acordat spirit profund, de observație, nevoia de a analiza, de a critica, de a verifica, de a cerceta. Tinde către perfecțiune și proiectează acest fapt și asupra celorlalți. Întotdeauna, va despica orice emoție și nu se va lăsa până nu va găsi explicație pentru absolut orice. Îi place ordinea și nu lasă nimic la voia întâmplării.

Mercur retrograd în Capricorn i-a oferit putere de concentrare, discurs sobru, minte organizată, rigiditate, încăpățânare. Nu se oprește până nu devine o autoritate într-un domeniu.

Venus se afla în semnul Peștilor. De aici și atracția pentru istorie, lumea religiei și a spiritualității. Să nu uităm că a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă în anul 2000.

Mercur se afla într-o conjuncție cu Marte, ceea ce înseamnă că are o inteligență vie, o curiozitate uimitoare și că spune lucrurile într-un mod direct, incisiv, fără menajamente.

Marte, fiind tot în semnul Capricornului, l-a făcut dornic de control, răbdător, rezilient, demnitate, stoicism și proprietăți de lider.

Cu Nodul Sud în Berbec/ Nodul Nord în Balanță, Mihai Gâdea s-a născut să lupte pentru cauze mărețe, pentru drepturi, dar și pentru a căuta armonia și echilibrul în orice face.

 

VEZI ȘI: Radu Tudor, despre Mihai Gâdea: Suntem tot împreună, la bine și la greu! Să te ajute Dumnezeu să birui toate cele rele

 

„La mulți ani, Mihai Gâdea! 45 de ani e o vârstă foarte frumoasă, mai ales când ai atâtea realizări în spate și tot atâtea planuri frumoase în față. Ești cel mai statornic prieten pe care l-am descoperit din prima zi de emisie Antena 3, în Iunie 2005. Au trecut 17 ani și suntem tot împreună, la bine și la greu”, a scris Radu Tudor pe contul său de Facebook.

„Să te ajute Dumnezeu să birui toate cele rele și să împărtașim împreună tot ce va urma frumos în viețile noastre”, a mai transmis Radu Tudor,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?