Data publicării:

Astrograma lui Mugur Isărescu arată că știe când și cum să riște! Detalii neștiute, extrem de interesante, scoase la iveală de Daniela Simulescu

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui Mugur Isărescu. 

Mugur Isărescu, economist, guvernator al Băncii Naționale a României, s-a născut pe 1 august 1949, la Drăgășani. Ca orice nativ Leu, avem de-a face cu o persoană ambițioasă, cu reale calități de organizator, dornic de a cuceri culmi înalte, de respect și validare. Luna se afla în momentul nașterii sale în Scorpion, aspect ce i-a conferit o intuiție ascuțită, capacitatea de a despica orice informație și de a cuceri mase de oameni, magnetism, simț strategic, dar și o lume interioară profundă, la care nu are nimeni acces. Punem la socoteală și atracția pentru secrete și enigme. 

Conjuncția Mercur-Pluto în semnul Leului îl ajută să identifice din timp posibile amenințări, dar și să ia decizii la care alții nu s-ar încumeta. Am putea spune că mintea sa este precum un laser performant. Știe când și cum să riște!

O altă conjuncție importantă din astrograma natală, între Venus și Saturn în semnul Fecioarei, este responsabilă pentru exigență, obsesia pentru perfecțiune și atenție copleșitoare la detalii. Să nu uităm de pragmatismul manifestat în chestiunile financiare. 

Iar Nodul Sud în Balanță, în alăturarea lui Neptun, aduce calități de diplomat, putere de negociere și inspirație în momentele cele mai furtunoase. 

Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Constantin Isărescu, s-a născut la 1 august 1949, la Drăgăşani, judeţul Vâlcea.
Este licenţiat al Academiei de Studii Economice Bucureşti (1971), specialist în domeniul relaţiilor economice internaţionale; doctor în economie (1989). A fost cercetător principal şi şef de departament la Institutul de Economie Mondială - Bucureşti (1971- febr. 1990). 

În februarie 1990 a intrat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe fiind numit secretar II la Ambasada României din Washington (mart.-sep. 1990), cu misiunea de a întreţine relaţiile cu Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional.


La 4 septembrie 1990 a fost numit în Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României, Guvernator general şi preşedinte al BNR, funcţie în care a fost reconfirmat la 31 iulie 1991.

La 26 ianuarie 2010 i-a fost conferită cea mai înaltă distincţie a statului român, Steaua României în grad de Colan, pentru 'efortul deosebit depus în vederea elaborării şi implementării politicilor care au asigurat stabilitatea financiară a României'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel