Data publicării:

Astrograma lui Cozmin Gușă scoate la iveală lucruri extrem de interesante. A moștenit o obsesie

Autor: D.C. | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă
Astrologul DCNews i-a realizat portretul astrologic lui Cozmin Gușă. 

Cozmin Gușă, politician și politician, s-a născut pe 2 iulie 1970, în Câmpia Turzii. După cum vedem, este un nativ Rac. Personalitatea celor născuți în această zodie este construită în jurul ideii de familie. Întotdeauna va avea rădăcini foarte puternice, pe care le va respecta și le va duce mai departe. Legătura cu părinții este una profundă, plină de respect, dar și de emoții. Racul este recunoscut și pentru sensibilitatea și nevoia sa de siguranță. Pe durata vieții va căuta să își contruiască o bază puternică, fie acasă, fie la serviciu. Vrea familia lui și este preocupat să închege adevărate echipe în zona profesională.

Planeta comunicării se afla tot în semnul Racului. Ce înseamnă acest lucru? Creierul său este ca un cufăr. Are o memorie excelentă, diplomație, darul și plăcerea de a povesti, capacitatea de a asimila destul de ușor, gândire profundă. Cuvintele sale transmit și stări de spirit. Venus se afla în semnul Leului. Și acest fapt se observă în modul respectuos în care vorbește despre femeila din viața lui. Tot această poziție l-a făcut să fie destul de încrezător, orgolios și competitiv.

Marte, planeta masculinității și a acțiunii, se afla tot în semnul Racului. Dacă este să ni-l imaginăm pe Cozmin Gușă precum un soldat, am avea unul care îmbină disciplina mentală, strategia, echilibrul cu forța fizică. Reușește să interiorizeze furia astfel și să o transforme în ceva pozitiv. Exact ca un campion la judo! Nu degeaba, Cozmin Gușă se află la conducerea Federaţiei Române de Judo.

Nodul Sud se afla în Fecioară. A moștenit obsesia pentru a rezolva probleme, perfecțiune și exigență, o intuiție uimitoare, o dorință timpurie de a munci, răbdare cât cuprinde, dorința de a fi specialist într-un domeniu, o minte permanent nemulțuimită. Este un adept al ordinii. Cu Nodul Nord în Pești, găsirea echilibrului va veni din acceptarea faptului că nu poate avea control absolut. Și că din când în când, și ce este spiritual este bun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel