Data actualizării:
Data publicării:

Astrograma lui Constantin Bălăceanu-Stolnici (98 ani). Cum se explică geniul său

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrograma Constantin Bălăceanu-Stolnici
Astrograma Constantin Bălăceanu-Stolnici
Astrologul DCNews i-a realizat astrograma lui Constantin Bălăceanu-Stolnici, care astăzi împlinește 98 de ani. 

Constantin Bălăceanu-Stolnici s-a născut pe 6 iulie 1923 în București. Avem un Rac, și ca pentru orice nativ al acestui semn, familia este motorul vieții. De altfel, de această dată avem de-a face cu un descendent al Bălăcenilor, veche familie boierească aparținând nobilimii pământene. Cu alte cuvinte legături strânse cu familia extinsă.  Prezența Lunii în semnul Berbecului l-a făcut să fie pionier în multiple domenii (amintim neurocibernetica), funcții importante, dar și multă independență. Conjuncția Mercur-Venus în Gemeni i-a oferit iubire pentru educație, știință și calități de pedagog. Și bineînțeles, energie pentru a publica peste 300 lucrări științifice. Plus o curiozitate vie și dorința de a acumula cât mai multe informații. Mintea sa este una foarte cuprinzătoare. Planeta acțiunii, Marte, plasată în semnul Racului este responsabilă pentru grija pentru tradiție și religie.

Conjuncția lui Uranus cu Nodul Sud în Pești este responsabilă pentru genialitate, instabilitate, dar și pentru multe dintre faptele sale care au părut scandaloase.

Dar ce este cel mai important de menționat este puterea planetei Saturn, planeta timpului și a maturității (reprezentantul lui Cronos) în astrogramă. Saturn face careu cu Soarele și opoziție cu Luna, deci cu luminăriile. Cei care au această planetă proeminentă în harta natală se numesc saturnieni și sunt ca vinul. Cu cât este mai vechi, cu atât este mai bun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel