Astrid Fodor, în locul lui Klaus Iohannis, la Primăria Sibiu. Prima declarație
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Klaus Iohannis a fost înlocuit la primăria Sibiului, marți, după ce și-a dat demisia. Președintele PNL a dat scaunul de primar al Sibiului pe cel de președinte al României. 

Viceprimarul Astrid Fodor a fost însărcinată de Consiliul Local Sibiu să preia atribuțiile lui Klaus Iohannis. Vostul a fost secret. Fiecare consilier a primit câte un buletin de vot cu numele celor doi viceprimari, Astrid Fodor și Virgil Popa. 

Din 23 de consilieri, 21 au votat cu Astrid Fodor.

"Vă mulțumesc pentru votul de azi, care demonstrează că aveți încredere în mine. Și eu am încredere în dumneavoastră. Pentru mine, singurul lucru care contează este ca la final să putem spune că ceea ce am făcut împreună este doar în beneficiul Sibiului și al sibienilor. Domnule președinte alRomâniei, eu personal vreau să vă mulțumesc pentru șansa de a lucra zi de zi alături de dumnevoastră, din 2008, din funcția de viceprimar, pentru care duneavoastră m-ați propus. Nu voi precupeți niciun efort pentru a duce mai departe viziunea dumneavoastră legată de Sibiu și a continua proiectele strategiei dumneavoastră. Multsucces pe drumul pe care ațipornit", a spus Astrid Fodor, scrie turnulsfatului.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel