Asta o scoate din sărite pe Andreea Marin! Ce obicei nesănătos are fiica ei, Violeta. "De aici încep certurile noastre"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Într-o declarație recentă, Andreea Marin a dezvăluit că ar dori să facă o schimbare radicală în ceea ce privește un anumit obicei al fiicei sale, un comportament pe care îl consideră total nesănătos. 

Andreea Marin se mândrește cu fiica ei ori de câte ori are ocazia și reamintește tuturor cât de harnică și de dedicată studiului este Violeta. La doar 18 ani, tânăra este extrem de implicată în acțiuni de voluntariat, face muncă în plus, ia parte la proiecte umanitare, ceea ce o solicită destul de mult și, ca atare, nu se poate bucura de odihnă suficientă.

Cu agenda supraîncărcată, Violeta se găsește deseori în situația de a dormi doar câteva ore pe noapte, lucru care o nemulțumește peste măsură pe Andreea Marin. Chiar și în rarele zile libere, tânăra preferă să-și dedice timpul sarcinilor de voluntariat și angajamentelor sale de activist, chiar dacă acest lucru înseamnă să-și sacrifice orele de somn.

În emisiunea lui Cristi Brancu cele două au avut o discuție în contradictoriu:

Andreea Marin: „Voluntariatul este o cultură pentru ea și pentru colegii ei.

Mă bucură tare mult entuziasmul pe care văd că îl are. Îți spun sincer, fiind în an terminal, are foarte mult de învățat, doarme foarte puțin.”Violeta: „Nu este adevărat!”

Andreea Marin: „Azi noapte la ora 2 (n. r. s-a culcat) și la 6 e în picioare.  

Violeta:  „5- 6 ore! Uneori 2-3 ore. Mă mai mențin un pic, dau examenul și după mă culc.”

Andreea Marin: „Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi și mă cert cu ea pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea.”

Violeta: „Este o chestie foarte importantă să crezi în ceea ce faci. Mulți oameni se duc la voluntariat pentru că vor să-și pună ceva nou pe CV, dă bine pentru o școală internațională, dar eu chiar cred că fac o schimbare dacă strâng gunoiul de pe jos. De exemplu, eu merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri, sunt două căsuțe, una de bărbați și una de femei, vorbim de cei care trec prin adicții, substanțe interzise, țigări și mama uneori îmi zice: Nu merge săptămâna asta că trebuie să dormi, iar eu îi spun nu, pentru că eu vreau să merg, chiar dacă trebuie să mă trezesc la 7 sau 8 dimineața, nu mă interesează, e o pasiune, mie-mi pasă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel