"Asta nu aș suporta". Ce nu i-ar putea ierta Teo Trandafir bărbatului iubit: Am o toleranță pe care am început să mi-o iubesc
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Teo Trandafir
Sursa foto: Facebook Teo Trandafir
Teo Trandafir a vorbit despre relația de cuplu și a spus ce nu i-ar putea ierta niciodată bărbatului iubit.

"Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea.

Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte", a spus Teo Trandafir pentru viva.ro.

"Cred că nu aș accepta să fiu batjocorită public, asta nu aș suporta, și nu aș putea ierta niciodată un om care să îmi facă rău de față cu toată lumea. Altminteri, am o toleranță pe care am început să mi-o și iubesc, și pot ierta aproape orice, atâta vreme cât există măcar un argument", a mai spus vedeta.

Citește și:

Teo Trandafir: Prietenia este mai statornică, te bazezi mai mult pe ea. Iubirea se "zgârie" ușor

"După părerea mea prietenia este mai statornică și te bazezi mai mult pe ea decât pe iubire. Iubirea se "zgârie" ușor, însă prietenia nu cere nimic, este necondiționată. Omul care îți e prieten îți va sări în ajutor, asa cum și tu o faci în momentul în care are nevoie. Prietenia se bazează pe niște valori mult mai profunde decât iubirea.

De iubit putem iubi șase luni, dar prietenia nu poate dura doar atât. În general, îmi place să fiu sigură că un prieten nu mă va trăda în momentul în care voi fi într-o situație în care nu mi-aș dori să fiu, că nu face publice lucrurile pe care i le spun, așa cum eu la rândul meu țin secrete de ani. Oamenii care îmi sunt prieteni știu asta, vin, mi se confesează și sunt în absolut confort că nu voi duce mai departe informația. A doua calitate este generozitatea. Un "zgârcit” nu poate să fie un prieten", a spus Teo Trandafir, într-un interviu pentru unica.ro.

Teo Trandafir, despre prieteniile din PRO TV

Recent, Teo Trandafir a vorbit și despre prieteniile din PRO TV. "Da, mai am foarte mulţi prieteni în PRO TV. La un moment dat, la o adunare, erau Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Geanina Corondan. Florin Călinescu l-a rugat pe Andi Moisescu să caracterizeze nişte persoane şi acesta când a ajuns la mine a spus că nu mă poate caracteriza, pentru că sunt sora lui şi am mâncat împreună salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine.

Da, am prieteni minunaţi din toate televiziunile cu care nu intru în conversaţii despre serviciu, asta ca să nu intru în situaţii stânjenitoare, să nu ajungem la conflict de interese, dar personal suntem foarte legaţi. Dacă nu aş crede în noţiunea de prieten, aş lua-o razna. Adesea m-am simţit trădată, dar nu le pun la suflet, pentru că nu ştii cum te duce viaţa. Poate şi eu am greşit fără să îmi dau seama. Nu este bine să pui ştampila şi să spui că deţii adevărul suprem", spunea, atunci, Teo Trandafir, pentru okmagazine.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel