Aspirina din "Las Fierbinți", în LACRIMI! A fost JIGNITĂ crunt: "Ce urmează e trist, dar e adevărat. M-au distrus!"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Aspirina din Las fierbinți, sursa Facebook
Aspirina din Las fierbinți, sursa Facebook
Aspirina din "Las Fierbinți" a avut parte de un șoc, despre care îi este foarte greu să vorbească.

Actrița Mirela Oprișor, aka Aspirina din "Las Fierbinți", a rememorat recent momentele penibile de la un casting cu celebrul regizor Oliver Stone. 

„A venit Oliver Stone în România, cu un producător de afară, și m-au chemat la o probă de film, pentru rolul Elenei Ceaușescu tânără. Actrița Faye Dunaway o juca pe Elena Ceaușescu în vârstă, iar eu pe cea tânără. Am dat o probă, stăteam prost cu engleza. Și am fost sunată de ei că se opresc în Ungaria, la Budapesta, pentru un casting. Și le-am spus: 'Îmi pare rău, eu nu pot, în trei zile eu sunt la Gala Hop', la Mangalia. Și producătorul a spus: 'Ce este aia?' A fost șocat, am fost efectiv înjurată, mi-a spus că nu a întâlnit așa ceva în viața lui. Acel film nu a mai fost făcut niciodată", a mărturisit Mirela Oprișor într-o emisiune TV.

Deși acum este o actriță de succes, talentată și cu priză la public, Aspirina s-a luptat cu greutăți greu de imaginat! 

"Au fost şi perioade mai grele, a fost sărăcie, mâncam pe datorie. Îmi amintesc când s-a deschis primul supermarket că m-am dus şi eu să văd ce înseamnă. Când vedeam fetele cum aruncau în coş de toate, mă gândeam: 'Aoleu, chiar există aşa ceva pe lumea asta? Cum să te duci cu coşul şi să arunci în el tot ce vrei de pe rafuri?' Era ca în filme.

Iar ceea ce urmează e trist, dar e adevărat. Am luat cinci cartofi şi doi cârnaţi, am urcat în 104 şi mi-au furat cârnaţii. Nu ştii cât am plâns după cârnaţii ăia doi. Aveam 26-27 de ani. Nu-mi aduc aminte să fi plâns aşa cum am plâns pentru cârnaţii ăia. M-au distrus", a declarat actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel