Asigurări de Sănătate Euroins România. Irina Bejan: Costul e de doar 1 leu/zi / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Irina Bejan, la DC News TV
Irina Bejan, la DC News TV
Cu un leu pe zi, poți beneficia de serviciile medicale necesare în cazul unei îmbolnăviri, inclusiv pachet preventiv, dar și de un Call Center medical, disponibil 24/24 h, format din medici, a dezvăluit Irina Bejan, Șef Serviciu Asigurări de Sănătate Euroins România, la DC News TV. 

Irina Bejan, Șef Serviciu Asigurări de Sănătate Euroins România, a venit la Conferința "Quo Vadis 2022!" - Ediția a IV-a, Asigurările private de sănătate-soluție pentru finanțarea sănătății, organizată de Fundaţia Institutul de Studii Financiare şi trustul de presă DC Media Group, cu informații prețioase privind asigurarea privată de sănătate.

Soluția pentru dezvoltarea durabilă a sistemului de sănătate o reprezintă parteneriatul dintre autoritățile publice și mediul privat, consideră Euroins, conform celor spuse de Irina Bejan. Ar trebui ca asigurarea și abonamentul să fie privite ca alternative private ale sistemului public de sănătate, dat fiind faptul că pot contribui la educația medicală și pot degreva sistemul public de presiunea costurilor? Cu siguranță! Mai ales că, spune Irina Bejan, asigurările private de sănătate pot încuraja diagnosticarea la timp a bolilor și le pot preveni pe cele grave. 

Abonamentul și asigurarea de sănătate 

Irina Bejan a explicat că abonamentul și asigurarea de sănătate "răspund unor nevoi diferite ale cetățenilor." "În mare parte, abonamentele medicale oferă prevenție, pe când asigurarea voluntară de sănătate, pe lângă prevenție, acoperă și cheltuieli legate de spitalizare, intervenții chirurgicale și recuperarea medicală.", a continuat ea.

Irina Bejan: Ce beneficii aduce un leu pe zi de persoană 

"Aș vrea să demontăm puțin problemele legate de preț, cum că o asigurare de sănătate ar fi foarte scumpă și nu ar fi accesibilă tuturor cetățenilor. O să rămâneți plăcut surprins atunci când o să vă spun: costul pe care îl acordă Euroins în asigurări de sănătate este de doar un leu pe zi. 

La un leu pe zi de persoană, pe lângă serviciile medicale necesare în cazul unei îmbolnăviri precum consultație, analize, investigații medicale, inclusiv pachet preventiv, Euroins oferă asiguraților și un Call Center medical, disponibil 24 h/24, format numai din medici. 

Este foarte important să răspundă un medic la telefon pentru că, în momentul în care apare o problemă medicală, oare cine te poate înțelege mai bine dacă nu un medic? Și atunci, medicul oferă o consiliere medicală primară și realizează programările de care asiguratul are nevoie direct către clinica medicală cu care asigurătorul are contract - o clinică privată.", a declarat Irina Bejan, Șef Serviciu Asigurări de Sănătate Euroins România, la DC News TV.  

Cum poate intra un client în posesia unei polițe de asigurare privată de sănătate?

Irina Bejan a mai declarat că, la Euroins, o asigurare privată de sănătate se poate încheia foarte ușor. Clientul trebuie să se prezinte în orice Agenție Euroins sau la parteneri și, fără a fi necesar sa completeze documente cu privire la starea de sănătate sau istoricul medical, se încheie pe loc o asigurare voluntară de sănătate.

Desigur, clienții primesc consiliere din partea angajaților cu privire la cel mai potrivit produs în funcție de necesități și buget.

Accesarea serviciilor medicale

Accesarea serviciilor medicale a fost un alt subiect atins de Irina Bejan în discuția purtată cu jurnalistul Val Vâlcu la DC News TV. Practic, când apare o problemă medicală, asiguratul sună la Call Center-ul medical Euroins, menționat anterior, se realizează programarea de care este nevoie și, când se prezintă la clinica medicală parteneră și beneficiază de serviciile medicale, nu este nevoit să achite costul acestora. Euroins plătește serviciile medicale de care a beneficiat asiguratul direct către clinicile partenere. 

O asigurare care acoperă tot

Pentru clienții care vor o asigurare de sănătate complexă și au un buget generos, există la Euroins și o asigurare Premium, fără restricții.

Și asigurarea de sănătate nu devine mai scumpă pe măsură ce e folosită. Ba chiar asigurații care au avut puține accesări primesc beneficii suplimentare. De asemenea, la reînnoire, costul asigurării nu crește în funcție de cât de mult a fost folosită polița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel