Așchia nu sare departe de trunchi. Tatăl lui Vlad Pascu, filmat când conducea cu viteză în localitate. ”Întoarce, Pascule, că mă omori”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Sursa: Video Facebook Gps Cu
Sursa: Video Facebook Gps Cu
Tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, este un împătimit al șoselei. Bărbatul a fost filmat în timp ce gonea pe o șosea, în localitate.

Filmarea îl arată pe Pascu senior la volanul unei mașini, mergând atât de repede încât și pasagerul din dreapta s-a panicat.

„Las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo! E rău copilot”

”Întoarce, Pascule, că mă omori” se aude pe filmare că-i spune ”copilotul” tatălui lui Vlad Pascu. 

Imaginile au ajuns pe social media și s-au viralizat cu rapiditate.

Pe filmare se vede că Mihai Pascu iubește viteza. El conduce un bolid pe străzile unei localități, unde există limită de viteză, și calcă pedala de accelerație până la podea.

Comentariile celui care este lângă el în mașină sunt cât se poate de grăitoare despre viteza cu care rulează bolidul condus de tatăl lui Vlad Pascu. La un moment dat, copilotul chiar pare speriat și îi cere șoferului să încetinească.

„La testele adevărate cu Mihai Pascu!! Viitorul proiect off-road a lui Mihai! Las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo, e rău copilot!”, se arată în descrierea filmului, conform Gândul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel